Eyan Media

Apr 20, 2010

KEHILANGAN LESEN MEMANDU?

TAG::: kehilangan lesen,, hilang lesen,, lesen hilang,, lesen aku hilang,, dimanakah lesen aku,, DLL


assalamualaikum..

merujuk pkara diatas,, LESEN AQ HILANG!!! wargh!! kelmarin hahahaha.. skg ada dah,, dah wat balik.. so nak share kt korg law sesiapa yg mndapatikan nya pun, lesennya kehilangannya pun..

1. ada yg ckp xyah wat repot polis dan ada yg ckp msty wat repot polis.. so cdgn aq jika kamoO kehilang lesen,, kena wat repot polis dlu k..

2. lps dah wat repot,, g kt jpj dan jgn lupa bawa gmbr size kecik 2 + potostat mykad + laporan polis + sdikit duit..

3. g tnya kt kaunter mna2 ckp lesen sya hilang so nk wat mcm mna nie.. tnya mcm 2.. pastu org kaunter tu akan bg borang utk isi + dia akn ckp p minta cop kt potostat mykad kamoO tu d kaunter yg beliau suruh..

4. pas kamo isi dah smua + potostat mykad pon dah ada cop,, g amek no giliran + tunggu..

5. tym kamoO kna pnggil tu ada lg yg blm lngkp,, so biar dia gtaw arhn strusnya.. kamoO ekut ja k.. arhannya,, dia akn suh g jmpa si polan utk cap jari e2 ini baru kamoO ke kaunter yg dimana angka giliran kamoO telah di sbut sblmnyaa..

6. bg semua apa yg kamoO bwa = potostat ic, gmbr saiz lesen, repot polis, dan duit law x silap RM20.. kamoO sedia2 sratus ja k..

so law ada sapa2 yg khilangan lesen tu,, jgn tnggu lma2 k.. g wat trs..






4 comments:

♥ nur_solehan ♥ said...

hahahaaaanaaaaa

EyanMeyz said...

btl2 ktawa nda eklas hahaha!

♥ nur_solehan ♥ said...

tae baa b nee.pdn muka!!!

EyanMeyz said...

haha ada uda wa naa~ hehe