Eyan Media

Nov 30, 2010

UBAH BLOG TEMPLATE?

assalamualaikum..

wargh.. skg tgh pikir cmna maw desgin blog nie supaya lbey sdp mata mmndng.. huhu..
bingung2! sbnrnya aq ada tbaca tips ntah kt blog siapa td tuw.. dia ckp jgn tlmpau cangih sgt..
design gna software lg afdal sbb kdg ada blog org lain kita nk tgk, kalau nk tnggu 1page tu kuar smua spare-parts kt blog 2 tnggu brminit2.. lenguh laa.. terutama follower tu.. jgn letak tmpt yg page mula2 nk loading buka wbsite tuw.. kalau blh letak kt bwh2 ckit.. header pon mainkn peranan pnting.. buat laa header yg sedang2 ckit dan size file yg agak2 mmuaskn cmptr org lain utk mmprmudahkn utk mlihat blog2 anda.. bnyk lg tips dia bg.. tp aq ntah.. otak lemah ckit.. cpt sgt plupa.. huhuhuhu kekurangan manusia.. hurmmm kalau kamo maw cari tips bguna,, search ja kt google tuw.. komfem ada pnyaa laa~ hehe

p/s : msh bingung nk wat cmna blog aq nie huhu :(

waalaikumsalam

Nov 28, 2010

MESRA WALAUPUN SELEPAS KAWEN

assalamualaikum..

ngee nie aq ada tgk 1 video kt youtube.. best gila laa laki bini nie.. walaupun dah lawa kawen tp ttp msra walau pun laki dia nie pngotor ckit hahaha.. tp best tgk dorg suami isteri.. harap2 aq lepas kawen smpai kemati bahagia kekal abadi ceria selamanya amin2~ :DDDD

jom kita layan video nie :D
hehe video nie laki dia pnya keja la nie..
tp pndpt kamo? ntah aq x taw laa plak :D

waalaikumsalam

Nov 25, 2010

LAJUNYA BAS EKSPRESS TU!!

assalamualaikum

"gambar hiasan"



(gambar2 nie aq dapat dr google image "KEMALANGAN BAS")

serius aq tkut gila naik bas kt KL / SEMENANJUNG tu.. td baru ja aq terjumpa 1 video kt facebook seseorang yg bertajuk " Honda City Vs Bas Ekspress "...
kalau kamu x percaya.. sila lah saksikan nya sendiri.. malas mau cakap bnyk kn.. nnt kamu ingat tipulaa plak.. so mari sama2 kita saksikan video ini..


video
x nmpk sgt number flat bus nie..

tp.. xpa.. jom lihat kt bawah nie \/



jelas x??

ok kepada anda yg tg HOT selepas tgk nie semua... boleh tnya lbey lanjut dgn empunya video + gmbr nie..



Tuan Facebook- http://www.facebook.com/profile.php?id=100000043923756

ngeriiii sgt!!!!!!!!!!!!

waalaikumsalam..



Nov 15, 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 2010

assalamualaikum..

sdr x sdr esok uda maw raya lg.. korban2!! haha.. bestnya suasana raya nie kn.. bsmngat btul hehe.. ary nie aq tgk bnyk org puasa.. aq?? x pun wuwuwu sandi eh!! perancangan maw balek labuan.. tp x taw tmpt keja aq nie cuti ka x... xpa nnt mnta tolong pacik aq hahaha! mcm besa direct p bos2 trs hahaha! aish nda sabar eh esuk! maw mkn e2 daging2! sup2! wargh!! beliur den! hahaha..


aduh nyaman eh!! sepa x tau,, nie la sup gearbox! haha! nyum!


halamak! kna2 lg rendang daging nie huh!! nyaman!



kepada umat islam dan umat2 di seluruh dunia, salam aidiladha..

waalaikumsalam..

Nov 11, 2010

AL-FATIHAH KPD ARWAH SHAMRIN FOTOGRAF

assalamualaikum..


semua knal kn dgn pnynyi nie? shamrin vocalist fotograf..
kul 6.30 ptg td Linda Onn @ Sinar.fm mndpt mklumat tntng shamrin yg beliau telah mninggal dunia dan untuk kpastian Linda tlh mmbuat pnggilan trs kpd slh satu ahli kluarga arwah kalau xsilap td dan mmang btul shamrin telah kmbali ke rahmatullah.. inalillahiwainahiraji'un.. penyanyi yang cukup popular dengan lagu Di Alam Fana Cinta itu dibawa ke hospital selepas rebah ketika bermain bola sepak di padang bola Kelab Sultan Sulaiman dan doktor mngesahkan arwah mniggal dlm prjlnan ke hspital.. ucpn takziah kpd keluarga Shamrin.. al-fatihah..


waalaikumsalam..