Eyan Media

Apr 11, 2011

BUSKING BERSAMA YUSMAL GHAZALI

assalamualaikum

anda knal ngan yusmal ghazali?? mngkin ada yg knal,, mngkin ada yg knal mlalui rupa sja,, mngkin juga ada yg xknal lngsung?? mustahil xknal lngsung ging!! artis malaysia tuuu~ actly klmarin KKMP telah mmbuat meeting untuk semua band2 yg mngikuti sabah indie compilation nie.. start jam 1.00 (jnji melayu) dan brakhir jam 4.00.. slps meeting 2 brakhir,, gerakan busking d teruskan @ todak esplanade KK.. port ini saya sbgai eyan ingin mmberi taw,, memang terbaek antara yg terbaek !! sambutan fuh!! meriah... mmang best laa!! hahahaha susah maw cakap.. law kamu maw join kami busking,, join sejaa nnt kamu taw laa ksiukan nyaa 2 cmna hehehehe :)
ok smbung msk line ceta blk.. tym2 kami busking,, yusmal ghazali yg baru sy tulis d atas post nie td muncul dan join br'busking ngan kami skale!! wahh best!! abg mmang sporting laa!! lagu yg d minta adalah waliband!! tym 2 dah artis lg naik join kami busking,, btmbah2 laa lg org rapat ngan kami.. mmang syok laa!! mcm perform plak rsanyaa! skale lg thnx 2 abg yusmal ghazali yg sudi join brbusking ngan kami hehehe :).. x lupa juga kpd ibu dinima fatima yg sporting brjoget ngan kami semua hehehe thnx ibu... thnx juga kpd semua ahli2 KKMP dan band2 yg ku angap saudara2 ku semua.. thnx bnyk2 kamu semua mmang terbaek!!

apa2 pn, promote itu penting

prop the ariez pon turun waa.. thnx prop


thnx 2 boss rodie sofazr.. pn turun sama memeriahkan 

  

antara urg kuat jua nie robsen keynote



bersama abg yusmal ghazali.. thnx abg join kami br'busking brsma :)

nie antara photogrphr yg sporting.. thnx utk dia :)

tidak lupa juga bro johny haha sporting abis abg nie hehe

mmang terbaik laa kamu2 semua.. so sesiapa yg ingin turut brsama2 kami,, jgn malu2 yaa.. setiap ujung2 minggu join la kami bramai2.. ary ahad nie lagi best,, kami akan melawat rumah anak yatin @ tg.aru.. xsbar maw p.. thnx to kkmp laa yg bnyk mmbantu kami nie dan komitmen antara band2 yg len 2 mmang trbaik laa.. makaci laa semua ! kamu semua best of d best ! hehehe

waalaikumsalam

3 comments:

cik.arifah. said...

tgok muka baru kenal yusmal ghazali. hahaha.

alongxp said...

bro...aku tag ko kat sini http://kakicandid.com/blog/2011/04/13/mahu-join-bloglist-pilihan-askrie-hishamuddin/

badmintonwestonteam said...

Aku jumpa blog ko d page WSB hihi
Aku sdh follow blog ko
Ba pa lg…follow la blog aku hihi
Klik link blog aku d bwh ni…
Mgkn ko bleh buat link mcm aku ni…dpt duit wooo hihi
Slmt bkenalan ya
http://adf.ly/YINd